Sommeren 2011

♥ Først blir det 1 uke i London


♥ Så 2 hele uker på cruise i middelhavet


♥ Grilling, soling og bading med jentene


♥ Sverige å besøke familien


+ masse andre koselige småting

Jeg satser nå på at dette blir den beste sommeren noensinne! I tillegg skal jeg holde dere oppdatert gjennom hele ferien. Når jeg drar til London, kommer innleggene til å bli enda mer spennende og inspirerende. Så stay tuned, and enjoy summer! 

♥ Love Fashiontwist

Hva skal du i sommerferien?
Gulrotkake

I dag har dagen gått til å kose meg hjemme med hjemmelaget gulrotkake! Den ble super god, og er noe jeg absolutt kommer tilå lage igjen om ikke lenge. Oppskriften var også enkel å følge, og tok meg ikke lenger enn 15 minutter å gjøre i stand. Hvis noen av dere har lyst på oppskriften er det bare å skrike ut !
Privat //

♥ Love Fashiontwist

Liker du gulrotkake?
Familie barbeque!Alle bilder tatt av meg, med Sony Alpha //

På en sommerdag som dette er det ikke noe som er koseligere enn å tilbringe ettermiddagen med familien. Grillmat og ferske bær med is stod på menyen, noe som satt et smil om munnen min! Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden forran tven men en pose potetgull forran meg. Ha en fin pinseaften! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene?
Strawberry smoothie

Smoothie er noe jeg har elsket lenge. Ikke bare kan man lage de på ALLE mulige måter, men de smaker også kjempe friskt. Min favoritt er den klassiske jordbær+banan, men jeg har også prøvd å legge til litt blåbær noe som gjør den enda bedre! Etter du har lagt til bærene du vil, legger du til yogurt og litt juice. Enklere blir det ikke. 


♥ Love Fashiontwist

Hvordan liker du smoothien din?
København foto-dagbok

I helgen tok vi en tur over til København. Der ble det god mat, på blant annet et sted som heter Peder Oxe. Shopping ble det ikke så mye av, men vi holdt oss for det meste på Københavns svar på Bogstadveien, Strøket. Der hadde de alle mulige butikker fra Topshop til Mulberry, Glitter til Lacoste.  Har kost meg masse, så anbefaler alle å en gang ta en weekend-tur til København. 


Foto, privat

♥ Love Fashiontwist

Har du vært i København? 
hits