London: Steder å besøke

Spittelfield marked:
Dette er et av de fineste markedene i London! Her er det mange ukjente designere som selger "one of a kind"- plagg, økologiske smykker, skinnvesker +++ Det var som en drøm å kunne gå rundt å titte, og jeg kjøpte blant annet en kjole som er laget av et tynt chiffonstoff. Denne skal jeg vise dere senere. Hvis du skal komme deg hit, kan du ta t-banen til Liverpool street så er det skiltet derfra. Anbefales på det sterkeste! Covent garden: 
Her synes jeg det personlig er best å dra om kvelden, for da er det mange fine resturanger å spise på. Shopping er også bra, men er det er noe med stemningen der jeg liker best. Det er der hotellet vi bodde på The Savoy lå, og vi hadde egentlig gå avstand til det meste. Westfield: 
Dette er et enormt shoppingsenter, der jeg tilbragte to hele dager! Du har alle mulige butikker i alle prisklasser, noe som gjør at det passer de fleste. Det har også en stor del med resturanger, så man kan velge om man vil spise enkelt eller stort! Hvis du skal ta t-banen dit, går du av på stoppet som heter "Shepards bush". Starbucks: 
Denne kafeen er et must når du er i London! De har dem på nesten hvert eneste gatehjørne og masse godt å velge mellom. Alt fra smoothier, frappè, kaker, kaffe og det nyeste som har kommer, cream. Dette er knust is blandet med krem og tilsatt en smak som karamell eller sjokolade. Veldig godt, men også veldig kvalmende.  + Det finnes også mange andre steder som jeg mener man skal besøke, som blant annet oxfordstreet og en hel hau med sightseeing atraksjoner. Men hvis du har gjort det allerede, eller lyst til å gjøre noe litt annet anbefaler jeg de tipsene over! 

♥ Love Fashiontwist

Har du hvert i London?
Cruise: Stedene jeg likte best

Siden jeg var på et to ukers cruise fikk jeg oppleve masse spennende, og fikk besøkt steder jeg ikke har vært tidligere. Jeg fikk møtt mange herlige mennesker, som jeg forhåpentligvis holder kontakten med! Alle disse tingene har vært med på å gjøre denne ferien fantastisk, og jeg håper bildene viser dere noe av dette! Jeg har valgt å legge ut bilder fra de stedene jeg likte BEST, så alle stoppene fra cruiset kommer ikke med. Dagen i Roma kommer i et eget innlegg, for der har jeg veldig mye å fortelle dere! 

Cibraltar


Livorno ♥
Roma (kommer et eget innlegg) ♥ 

Cadiz ♥
Lisboa ♥

Vigo ♥♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene? 
Hjemme fra utenlandsreise 2011

Nå er jeg endelig hjemme i Norge. Eller, endelig og endelig.. hadde gjerne tilbragt enda mer til i utlandet. Disse tre ukene jeg har hatt i London og på cruise var fantastiske. Opplevde masse nytt, fikk shoppet alt for mye, reist til nye steder og ikke minst kost meg for fullt! Bloggingen har ikke hvert på top, men nå er jeg tilbake for fullt!

Jeg har masse spennende innlegg på gang, blant annet veldig mange om ferien der jeg skal tipse dere om steder å besøke, shoppe pluss mye mer. Har tatt en million bilder på denne ferien, så her blir det bare brukt egentatte bilder. Konkurransen kommer om ikke alt for lenge, og gleder meg virkelig til å lodde den ut!♥ Love Fashiontwist

Hvor har du hvert i sommerferien?
Cruise i middelhavet

Beklager for lite blogging de siste dagene, men nå er jeg faktisk midt ute på havet utenfor Spania noe sted. Jeg har nemlig gått om bord på cruise, og koser meg masse allerede. Været er kjempebra, menneskene er hyggelige og maten er utrolig! Spiser vel nesten 24 timer i døgnet.. (det som skjer når alt er åpent nesten hele tiden)

I dag skal jeg bare tilbringe dagene i en sol stol foran bassenget, der det blir jobbing med brunfargen. Etterpå blir det nok kanskje en spa behandling på meg, men får se om jeg blir ta manikyr så tidlig på cruiset! Har også gjort klart innlegget med konkurransen min, som mest sannsynlig kommer i morgen. Så titt innom da! Men nå skal jeg ned på lugaren, og bytte til en av de nye bikinine mine fra London.Er forresten på båten Independace of the Seas, som faktisk er den største cruisebåten i Middelhavet!

♥ Love Fashiontwist

Har du vært på cruise?
London: Hotellet vårt

Denne gangen i London har jeg bodd på femstjernes hotellet The Savoy! Det er virkelig det fineste hotellet jeg har bodd på. Hotellet ble renovert for bare er par år siden, og alt går i en litt gammeldags stil. De som jobber der er veldig hyggelige, og man må ikke spørre mer en en gang før man får det man trenger! Hvis man vil leve i luksus i noen dager, anbefaler jeg hotellet på det sterkeste!
 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om hotellet? 

Pss..
Om noen dager kommer den beste konkurransen jeg kommer til å ha på bloggen, så stikk innom om ikke veldig lenge! 
London diary

Nå sitter jeg her på en Starbucks og koser meg i London. Denne dagen har bare flydd forbi, men har fått gjort en hel del! Frokost på en fransk bakeri, shopping på Oxford Street og masse annet. Har fått kjøpt meg ny bikini, jakker, gensere, undertøy, hår-bun, shorts +++ Nå skal jeg snart tilbake til hotellet vårt som heter The Savoy, som jeg viser blider av i morgen! Det er helt fantastisk, og må si servicen er enda bedre.  
Kommer snart fler bilder, men nå skal jeg dra å spise i Covent Garden! 

♥ Love Fashiontwist

Har du vært i London? 
hits