VIL HA: KJOLE FRA GINA TRICOTDenne kjolen er absolutt et plagg jeg skal kjøpe i løpet av høsten. Hvor stilig hadde ikke den brune vært med tynne svarte strømpebukser, svart skinnjakke, chunky boots og RayBans? Et perfekt høst-antrekk spør du meg. Man kan også gjøre den pyntet, men samtidig går det fint å bruke den til hverdags. Den koster 249kr, og er fra Gina Tricot

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du?
ROKIT VINTAGE

Dette er en av mange berømte second hand butikker i London, og det var her jeg kjøpte min Levi`s shorts. Stilen på klærne i butikken er ganske 70 og 80`talls, noe som ikke helt passer meg. Men som du ser på bilde over har de et enormt utvalg av høytlivsshortsene fra Levi`s Strauss. De er brukt før, men klippet av og gjort mer moderne. Prisene i butikken var utrolige fine, fordi det var ikke overpriset i det hele tatt. Noe som er passende for en second hand butikk. 

De har også en nettbutikk der du får kjøpt masse morsomt, og blant annet Levi`s shorts. Billigere enn du kommer til å finne de her i Norge, og trykk her hvis du vil se shortsene. Siden deres heter forresten http://rokit.co.uk.

♥ Love Fashiontwist

Har du noen gang kjøpt second hand?
LEVI`S SHORTS 550Levi`s 550, Rokit //

Dette er en shorts jenter over hele verden har både elsket og hatet. Jeg har vært en av dem som virker hadde lyst på den, og måtte til slutt ha en. Min kjøpte jeg på en vintage butikk i London, der de hadde sikker 200 forskjellige sånne shortser. Prisen var veldig bra, og siden jeg ville ha en som var ganske "oversized" kjøpte jeg modellen 550. I Norge vet jeg de er vanskelige å få tak i, men heldigvis kan man også kjøpe de på nettet. 

♥ Love Fashiontwist

Liker du Levi`s shorts? 
LITTLE BLACK DRESS

Denne kjolen kjøpte jeg på et marked i London, og den har allerede blitt en av mine favoritter! Den kan brukes til så mye, og kan gjøres finere eller mer casual. Jeg kjøpte den for under 100 lappen, og for å si det mildt var dette et kupp! ♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om kjolen?
My new Rayban wayfares
Rayban //

♥ Love Fashiontwist

Likte du Rayban solbrillene? 
Turkise sommersandaler

De perfekte sommerskoene fra Laredoute! Elsker fargen, og de passer til det meste. De skal i alle fall med i kofferten når jeg drar. I dag skal jeg vel ikke noe spesielt, men skal vise dere noe nytt jeg har fått senere i dag! Så stay tuned. 

♥ Love Fashiontwist

Likte du sandalene?
Nye innkjøp


Kjole fra Bik Bok, 99kr


Bh fra Bik Bok, 99kr


Heklet kjole fra Bik Bok, 249kr

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om innkjøpene? 
Hm - WateraidSom du sikkert vet har Hm alltid laget kolleksjoner der de donerer bort en del av inntektene til forskjellige formål og organisasjoner. Denne gangen er det WaterAid som får 25% av pengene. De er med på å bidra til at verdens fattigste land får rent vann. Denne kolleksjonen er inspirert av strandklær, og blåfargene er fantastiske! Jeg har lyst på strandhatten, bikiniene og skjørte. 

♥ Love Fashiontwist

Noe du likte?
Øredobber i turkis

Disse nydelige turkise øredobbene fikk jeg til påske, men har ikke enda fått vist dere dem! De passer til det meste, og spesielt om sommeren. Det er små skjell-lignenede saker nederst, noe som gjør de litt mindre pyntete. Love them! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om øredobbene? 
Fjær i rosa

I dag fikk jeg kjøpt meg det nye Mag magasinene, som er at av de bladene jeg virkelig liker godt ! I tillegg fulgte det med et av sommerens must-have assesoarer, fjerøredobber. Disse er rosa og sølv og passer til det meste. Elsker dem!
Fotografert av meg, Sony alpha a290l

♥ Love Fashiontwist

Likte du øredobbene? 
 
New ballerina shoes


Skopunkten

Dette er mitt nyeste innkjøp av sko, og jeg gleder meg allerede til å bruke disse. Fargen passer til alt, men spesielt den den nyeste høytlivs shortsen min. Det er litt hel på disse, men det gjør de bare enda mer feminine. Shopping er absolutt en veldig fin start på påskeferien ♥

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om skoene? 
Nytt i klesskapet
Ring // Accessorize, Kort genser // Bik bok, Tank top // Bikbok

Nå er bloggen up and running, så har mange innlegg på lager. I dag blir det bare jobbing med lekser, og et par andre småting. Skal prøve å kose meg den siste delen av helgen, for snart venter en ny uke med lekser, prøver og stress...

♥ Love Fashiontwist

hits