VIL HA: KJOLE FRA GINA TRICOTDenne kjolen er absolutt et plagg jeg skal kjøpe i løpet av høsten. Hvor stilig hadde ikke den brune vært med tynne svarte strømpebukser, svart skinnjakke, chunky boots og RayBans? Et perfekt høst-antrekk spør du meg. Man kan også gjøre den pyntet, men samtidig går det fint å bruke den til hverdags. Den koster 249kr, og er fra Gina Tricot

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du?
FOKUS PÅ ØYNENE

Jeg har aldri helt likt svart eyeliner på meg selv, men etter å ha prøvd det i dag har jeg nok endret mening. Synes det er finest hvis det bare er fokus på øyene, og resten blir litt i bakgrunn. På leppene brukte jeg litt foundation som underlag og en YSL leppestift ovenpå. Mens på øynene brukte jeg en våt eyeliner som jeg kjøpte i London, og denne la jeg bare på øyelokket. Enkelt, men samtidig stilig. 

♥ Love Fashiontwist

Liker du eyeliner? 
JUST PLAIN BLACK AND WHITE


Topp, Hm // Bukse, Uniqlo // Smykke, håndlaget // Solbriller, RayBan // assesoarer, Accessorize 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du?
INSPIRATION ON A WEDNESDAY


Foto, Stockholmstreetstyle//

♥ Love Fashiontwist

Hvilket antrekk likte du best?
ROKIT VINTAGE

Dette er en av mange berømte second hand butikker i London, og det var her jeg kjøpte min Levi`s shorts. Stilen på klærne i butikken er ganske 70 og 80`talls, noe som ikke helt passer meg. Men som du ser på bilde over har de et enormt utvalg av høytlivsshortsene fra Levi`s Strauss. De er brukt før, men klippet av og gjort mer moderne. Prisene i butikken var utrolige fine, fordi det var ikke overpriset i det hele tatt. Noe som er passende for en second hand butikk. 

De har også en nettbutikk der du får kjøpt masse morsomt, og blant annet Levi`s shorts. Billigere enn du kommer til å finne de her i Norge, og trykk her hvis du vil se shortsene. Siden deres heter forresten http://rokit.co.uk.

♥ Love Fashiontwist

Har du noen gang kjøpt second hand?
LEVI`S SHORTS 550Levi`s 550, Rokit //

Dette er en shorts jenter over hele verden har både elsket og hatet. Jeg har vært en av dem som virker hadde lyst på den, og måtte til slutt ha en. Min kjøpte jeg på en vintage butikk i London, der de hadde sikker 200 forskjellige sånne shortser. Prisen var veldig bra, og siden jeg ville ha en som var ganske "oversized" kjøpte jeg modellen 550. I Norge vet jeg de er vanskelige å få tak i, men heldigvis kan man også kjøpe de på nettet. 

♥ Love Fashiontwist

Liker du Levi`s shorts? 
NYTT DESIGN
Blir fortsatt mye likt, men fargene er helt annderledes. Nå går alt i svar-hvitt, og etter min mening ser det litt mer profft ut. Bildene i headeren har jeg lånt fra weheartit.com, så jeg har absolutt ingen rettigheter for dem. Håper dere liker det nye designet! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes dere om designet?
PARFYME: CHANCE CHANELPå ferien var jeg på utskikk etter en ny parfyme og hadde lenge gått å tenkt på denne. Lukten er en ganske blanding fordi den er søt og frisk, men samtidig ikke for mye. Nå er det nok ikke lett å beskrive lukten på en parfyme, men for meg lukter denne fantastisk! Passer fint nå om sommeren og tidlig høst, så denne kommer nok til å bli brukt mye uttover. 

♥ Love Fashiontwist

Har du prøvd denne parfymen?
060811: BACK ON TRACK


Skjorte, Hm // Shorts, Hm // Smykker, Accessorize // Belte, Accessorize

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om outfiten? 
LITTLE BLACK DRESS

Denne kjolen kjøpte jeg på et marked i London, og den har allerede blitt en av mine favoritter! Den kan brukes til så mye, og kan gjøres finere eller mer casual. Jeg kjøpte den for under 100 lappen, og for å si det mildt var dette et kupp! ♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om kjolen?
London: Steder å besøke

Spittelfield marked:
Dette er et av de fineste markedene i London! Her er det mange ukjente designere som selger "one of a kind"- plagg, økologiske smykker, skinnvesker +++ Det var som en drøm å kunne gå rundt å titte, og jeg kjøpte blant annet en kjole som er laget av et tynt chiffonstoff. Denne skal jeg vise dere senere. Hvis du skal komme deg hit, kan du ta t-banen til Liverpool street så er det skiltet derfra. Anbefales på det sterkeste! Covent garden: 
Her synes jeg det personlig er best å dra om kvelden, for da er det mange fine resturanger å spise på. Shopping er også bra, men er det er noe med stemningen der jeg liker best. Det er der hotellet vi bodde på The Savoy lå, og vi hadde egentlig gå avstand til det meste. Westfield: 
Dette er et enormt shoppingsenter, der jeg tilbragte to hele dager! Du har alle mulige butikker i alle prisklasser, noe som gjør at det passer de fleste. Det har også en stor del med resturanger, så man kan velge om man vil spise enkelt eller stort! Hvis du skal ta t-banen dit, går du av på stoppet som heter "Shepards bush". Starbucks: 
Denne kafeen er et must når du er i London! De har dem på nesten hvert eneste gatehjørne og masse godt å velge mellom. Alt fra smoothier, frappè, kaker, kaffe og det nyeste som har kommer, cream. Dette er knust is blandet med krem og tilsatt en smak som karamell eller sjokolade. Veldig godt, men også veldig kvalmende.  + Det finnes også mange andre steder som jeg mener man skal besøke, som blant annet oxfordstreet og en hel hau med sightseeing atraksjoner. Men hvis du har gjort det allerede, eller lyst til å gjøre noe litt annet anbefaler jeg de tipsene over! 

♥ Love Fashiontwist

Har du hvert i London?
»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]


hits