Cruise: Stedene jeg likte best

Siden jeg var på et to ukers cruise fikk jeg oppleve masse spennende, og fikk besøkt steder jeg ikke har vært tidligere. Jeg fikk møtt mange herlige mennesker, som jeg forhåpentligvis holder kontakten med! Alle disse tingene har vært med på å gjøre denne ferien fantastisk, og jeg håper bildene viser dere noe av dette! Jeg har valgt å legge ut bilder fra de stedene jeg likte BEST, så alle stoppene fra cruiset kommer ikke med. Dagen i Roma kommer i et eget innlegg, for der har jeg veldig mye å fortelle dere! 

Cibraltar


Livorno ♥
Roma (kommer et eget innlegg) ♥ 

Cadiz ♥
Lisboa ♥

Vigo ♥♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene? 
Hjemme fra utenlandsreise 2011

Nå er jeg endelig hjemme i Norge. Eller, endelig og endelig.. hadde gjerne tilbragt enda mer til i utlandet. Disse tre ukene jeg har hatt i London og på cruise var fantastiske. Opplevde masse nytt, fikk shoppet alt for mye, reist til nye steder og ikke minst kost meg for fullt! Bloggingen har ikke hvert på top, men nå er jeg tilbake for fullt!

Jeg har masse spennende innlegg på gang, blant annet veldig mange om ferien der jeg skal tipse dere om steder å besøke, shoppe pluss mye mer. Har tatt en million bilder på denne ferien, så her blir det bare brukt egentatte bilder. Konkurransen kommer om ikke alt for lenge, og gleder meg virkelig til å lodde den ut!♥ Love Fashiontwist

Hvor har du hvert i sommerferien?
Cruise i middelhavet

Beklager for lite blogging de siste dagene, men nå er jeg faktisk midt ute på havet utenfor Spania noe sted. Jeg har nemlig gått om bord på cruise, og koser meg masse allerede. Været er kjempebra, menneskene er hyggelige og maten er utrolig! Spiser vel nesten 24 timer i døgnet.. (det som skjer når alt er åpent nesten hele tiden)

I dag skal jeg bare tilbringe dagene i en sol stol foran bassenget, der det blir jobbing med brunfargen. Etterpå blir det nok kanskje en spa behandling på meg, men får se om jeg blir ta manikyr så tidlig på cruiset! Har også gjort klart innlegget med konkurransen min, som mest sannsynlig kommer i morgen. Så titt innom da! Men nå skal jeg ned på lugaren, og bytte til en av de nye bikinine mine fra London.Er forresten på båten Independace of the Seas, som faktisk er den største cruisebåten i Middelhavet!

♥ Love Fashiontwist

Har du vært på cruise?
London: Hotellet vårt

Denne gangen i London har jeg bodd på femstjernes hotellet The Savoy! Det er virkelig det fineste hotellet jeg har bodd på. Hotellet ble renovert for bare er par år siden, og alt går i en litt gammeldags stil. De som jobber der er veldig hyggelige, og man må ikke spørre mer en en gang før man får det man trenger! Hvis man vil leve i luksus i noen dager, anbefaler jeg hotellet på det sterkeste!
 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om hotellet? 

Pss..
Om noen dager kommer den beste konkurransen jeg kommer til å ha på bloggen, så stikk innom om ikke veldig lenge! 
London diary

Nå sitter jeg her på en Starbucks og koser meg i London. Denne dagen har bare flydd forbi, men har fått gjort en hel del! Frokost på en fransk bakeri, shopping på Oxford Street og masse annet. Har fått kjøpt meg ny bikini, jakker, gensere, undertøy, hår-bun, shorts +++ Nå skal jeg snart tilbake til hotellet vårt som heter The Savoy, som jeg viser blider av i morgen! Det er helt fantastisk, og må si servicen er enda bedre.  
Kommer snart fler bilder, men nå skal jeg dra å spise i Covent Garden! 

♥ Love Fashiontwist

Har du vært i London? 
How to style: Høytlivs-shortsen

                      

Her er litt inspirasjon til dere om hvordan man kan sette sammen noe med en høytlivs-shorts!


♥ Love Fashiontwist

Hvilken likte du best?
My new Rayban wayfares
Rayban //

♥ Love Fashiontwist

Likte du Rayban solbrillene? 
Turkise sommersandaler

De perfekte sommerskoene fra Laredoute! Elsker fargen, og de passer til det meste. De skal i alle fall med i kofferten når jeg drar. I dag skal jeg vel ikke noe spesielt, men skal vise dere noe nytt jeg har fått senere i dag! Så stay tuned. 

♥ Love Fashiontwist

Likte du sandalene?
Fabulous monday

Nå strømmer sommerfølelsen på etter en ettermiddag i solen med jenteprat, is og ikke minst sol! Dagene bare flyr fra meg, og heldigvis drar jeg på ferie om ikke alt for lenge. Outfiten i dag ble veldig enkel, ganske lik en jeg hadde for en uke siden. Skjerfet er fra Zara, dressjakken fra Hm og buksene er fra Cubus. Kos dere videre i dag!♥ Love Fashiontwist

Hva har du gjort i dag?
A woman is never fully dressed without her lipstick on...
Leppestift fra YSL //

Denne er min absolutt favoritt leppestift! Den er ikke sånn tørr, så virker på en måte som en leppepomade med farge. Dessverre er den ganske dyr, noe som gjør at jeg ikke kan kjøpe alle de fargene jeg har lyst på. Men forhåpentligvis får jeg kjøpt en annen på taxfree når jeg skal til London. Jeg har min i en av de lyseste fargene, og den er en blanding av lys rosa og beige!

♥ Love Fashiontwist

Har du prøvd denne?
030711♥ Love Fashiontwist

Likte du antrekket?
020711Kjole, New York // Jakke, Lindex // Smykke, Accessorize // Ring, New York

♥ Love Fashiontwist

Likte du antrekket?
En super dag i byen

Ingenting er bedre enn en hel dag i byen med shopping og cafè besøk. Som vanlig endte vi opp på Deli du Luca der det ble smoothie, oreokake og kanelbolle for fullt. Ble ikke noe shopping på meg, for jeg sparer alle pengene så jeg kan gå bananas i London. Jo.. jeg har faktisk fått noen nye sko som jeg kan vise dere i morgen. Håper alle har hatt en like fin lørdag som meg!
Pss.. Legger ut dagens outfit om en liten stund.

♥ Love Fashiontwist

Hva har du gjort i dag?
Nyfarget hårDet eneste kjipe med å ikke ha min naturlige hårfarge må være at jeg må farge etterveksten min. Den er nemlig ikke et spesielt fint syn, og må farges hver sjette uke... Jeg bruker en farge fra Loreal, og har vel brukt denne de siste 4 gangene. Den dekker mitt brune hår bra, og blander seg fint inn med resten av hårfargen! Nå er det bare for meg å nyte nyfarget hår, og forhåpentligvis bleker solen det litt også.

♥ Love Fashiontwist

Har du farget håret?
»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]


hits