Sommeren 2011

♥ Først blir det 1 uke i London


♥ Så 2 hele uker på cruise i middelhavet


♥ Grilling, soling og bading med jentene


♥ Sverige å besøke familien


+ masse andre koselige småting

Jeg satser nå på at dette blir den beste sommeren noensinne! I tillegg skal jeg holde dere oppdatert gjennom hele ferien. Når jeg drar til London, kommer innleggene til å bli enda mer spennende og inspirerende. Så stay tuned, and enjoy summer! 

♥ Love Fashiontwist

Hva skal du i sommerferien?
Inglot neglelakkDenne neglelakken er absolutt min favoritt for sommeren. Ikke bare er den rosa, men passer til det meste. I dag matcher jeg den med en sommerkjole fra indiska. Som jeg skal ut å ta litt inspirasjonsbilder på senere i dag. Håper alle får en flott sommerferie-torsdag!

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om neglelakken?
Recaps of June...
Dette er noe nytt jeg kommer til å begynne med. I slutten av hver måned kommer jeg til å publisere et bilde av hver outfit jeg har hatt den måneden. I dag ble det da for juni. Men nå skal jeg fortsette å kose meg med en film, så blogger jeg mer i morgen!

♥ Love Fashiontwist

Hvilken outfit likte du best?
Versace for Hm...

Til høsten er det intet mindre en Versace som er H&M sin gjestedesigner. Kolleksjonen som kommer er laget av selveste Donatella Versace og hun forteller at kolleksjonen skal være ganske "typisk" Versace. Etter å ha tittet litt på vårkolleksjonen deres, tror jeg det kommer til å bli mange feminine plagg og forhåpentligvis fargerike. Uansett, skal jeg i alle fall få med meg et par plagg hjem! 


Kollasj // privat

♥ Fashiontwist

Noe for deg?
Mitt kunst og håndverk prosjekt♥ Love Fashiontwist

Likte du kjolen min? 
Dagens hår

I dag er planene få, så skal nok bare kose meg hjemme eller dra ut litt på kvelden. Derfor har jeg hatt tid til å ta litt "hår-bilder" til dere. Denne er super enkel å lage, samtidig som den ser ut som jeg har brukt flere timer på den. Det passer meg perfekt! For å få den store dotten bak tuperer jeg håret litt, og lager bare en tilfeldig knute. Fester luggen min bakover, og drar litt tilfelig hår fremover. Ikke noe mer hokkus pokkus en det. 

♥ Love Fashiontwist

Liket du frisyren?
Favoritt parfymen: Fresh blossomDenne parfymen er super god! Lukter skikkelig sommer, og feminint. Den begynner nå å bli ganske tom, så skal gå til innkjøp av en annen.. Hvem vet jeg ikke enda. Men hvis du er ute etter en ny sommerparfyme, annbefaler jeg denne på det sterkeste! 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken parfyme bruker du?
Alle verdens muligheter..

Nå som jeg snart er ferdig med 10 år grunnskole, begynner naturligvis tankene å gå videre til hva jeg har lyst til å bli når jeg blir stor. Kanskje jeg ender opp med å bli lege, journalist, moteredaktør, stylist eller blogger på fulltid... Merkelig å tenke på at jeg faktisk har alle mulige muligheter, og kan blir det JEG vil. Det å ha en jobb man liker, som man gleder seg til å dra til mener jeg er veldig viktig. Om man tjener mye penger, har for meg ikke like stor betydning. 

Helst vil jeg nok jobbe med noe innenfor mote, blant annet motejournalistikk. Elsker å skrive, noe jeg håper jeg får frem på bloggen. For en stund siden fikk jeg en bok av mamma, der det stod om alle yrkene innenfor moteindustrien. Det var det også tips, triks og masse mer. Har vel lest sidene opp og ned flere hundre ganger, men vær eneste gang finnr jeg noe nytt jeg tar med meg videre. Hvis du synes denne boken virker interessant kan du bestille den på Amazone.com. 

♥ Love Fashiontwist

Hva vil du bli? 
With my scarf and blazer on

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du? 
Gaga-bow

Denne gaga-sløyfen prøvde jeg for første gang for ca et halvt år siden.. og har ikke brukt den så mye. Noe som egentlig er ganske synd, fordi den er veldig stilig. Er nok ikke det enkleste man kan lage av hårfrisyrer, men etter noen timer med research på youtube, klarer nok alle det! Det er bare å søke på "how to make a gaga bow". Hvis noen er interressert kan jeg prøve å lage en "how-to" bildeserie til dere, på hvordan man lager denne hårfrisyren. Nå som det snart er sommerferie har jeg masse nok av tid til det!

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du? 
Loreal color lift

Noen ganger kan inspirasjonen være litt på bånn, og etter 20 minutter intens stirring i klesskapet finner man fortsatt ingenting å ha på seg. Da er mitt beste tips å heller fokusere på f.eks håret eller sminken. Da har man kanskje noen nye ideer, og du kan være kreativ på andre måter i stedet. I dag har jeg laget sotete øyne av gull, med en øyenskygge fra Loreal. Den heter color lift og annbefaler den på det sterkeste!

♥ Love Fashiontwist

Likte du øyenskyggen? 
Follow me on bloglovin`

For å følge meg på bloglovin, trykk på bilde eller på bloglovin ikonet til høyere. Er en kjempe fin måte å holde seg oppdatert på alle sine favorittblogger!

♥ Love Fashiontwist


Har du bloglovin`?  
Color blocking på budget

Color block trenden har tatt helt av den siste måneden, og fler og fler henger seg på. Personlig har jeg ikke helt bestemt meg hvor mye jeg liker denne trenden, men må jo inrømme at det kan bli utrolig stilig. Her blir det å matche mest mulig som "egentlig" ikke passer sammen. Ingenting blir feil, og her setter bare fantasien grenser. Hvis du ikke vil ta denne trenden fullt ut, synes jeg også det er kjempe stilig å matche f.eks en rosa kjole og et grønt belte. Her får du samme effekt, men ikke i like stor grad. 

Siden jeg ikke har muligheten til å bruke flere tusen kroner på et color block plagg, har jeg valgt å nå lage en "Color block på budget" guide. Alle plaggene koster under 300kr, så håper dere liker den. Psst.. Lurer noen på hvor de forskjellige plaggene er fra, skrik ut!

♥ Love Fashiontwist

Liker du denne trenden? 
Krystallklart


Bilde lånt fra bloggen, My Blomquist //

Dette kjede ligner veldig på smykket alle snakker om "Crystal bullet", og jeg virkelig elsker det ! Kan brukes til det meste, og er spesiellt på alle måter. Forhåpentligvis får jeg kjøpt meg en sånn om ikke alt for lenge. Likte du den på bilde over, kan du kjøpe den her: //shop.idie.se/, til 200kr. 

♥ Love Fashiontwist

Likte du det? 
Gulrotkake

I dag har dagen gått til å kose meg hjemme med hjemmelaget gulrotkake! Den ble super god, og er noe jeg absolutt kommer tilå lage igjen om ikke lenge. Oppskriften var også enkel å følge, og tok meg ikke lenger enn 15 minutter å gjøre i stand. Hvis noen av dere har lyst på oppskriften er det bare å skrike ut !
Privat //

♥ Love Fashiontwist

Liker du gulrotkake?
Nytt blad i posten


Endelig har du kommet ut et nytt Det Nye blad ! ♥

♥ Love Fashiontwist

Leser du Det nye? 
Effortlessly chic
Dressjakke, Hm // Genser, Lindex // Bukse, Cubus // Ring og kjede, Accessorize // Veske, Bagorama

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du? 
Dagens enkle, søte sommerfrisyreHvis du har lest bloggen min en stund vet du nok at jeg virkelig elsker krøllete hår. Uansett om man har langt eller kort, synes jeg myke krøller er virkelig sommelig og fint. Men det beste det, er at det passer til hverdags, fest og penmiddager. 

How to do this hairstyle:
1) Ha litt "møkkete" hår (krøllene holder lenger, og det er lettere å lage dem)
2) Lag midtskill
3) Fest opp øverste delen av håret, så krøller du den nedre delen
4) Ta så ned den øverste delen, og krøll den. 
5) Gre hele håret FORSIKTIG med en kam, deretter spray lett med hårspray

♥ Love Fashiontwist

Likte du frisyren min?
Summer is all about being young and having fun

Nå begynner sommerferien å nærme seg med stormskritt, og dagene bare flyr forbi. Min siste år i 10.klasse er snart over og fra høsten av kommer alt til å være nytt. Menneskene, fagene, skolen, lærerene.. ja, alt. På en måte gleder jeg meg, mens på en annen side er det virkelig skummelt. Så jeg får bare gjøre det beste ut av denne sommerferien, og nyte dagene med venner, jordbær og skolefri. 
 Privat //

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene?
130611: Blondeshorts


Blondeshorts, Hm // Topp, Berskha // Armebånd, Primark /Accessorize/ Hm 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om outfiten? 
Familie barbeque!Alle bilder tatt av meg, med Sony Alpha //

På en sommerdag som dette er det ikke noe som er koseligere enn å tilbringe ettermiddagen med familien. Grillmat og ferske bær med is stod på menyen, noe som satt et smil om munnen min! Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden forran tven men en pose potetgull forran meg. Ha en fin pinseaften! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene?
Not just a white summerdress

           Nydelig ♥ Hvit ♥ Sommer ♥ Heklet ♥ Detaljert ♥ Elsker den ♥ Happy ♥ Smile ♥ Bak ♥ Frem ♥ Kjole 


Kjole fra Bik Bok // 249kr
 
♥ Love Fashiontwist 

Likte du bildene og kjolen? 
110611Kjole, Bik bok // Bluse, Berksha // Belta, Accessorize // Armbånd og ring, London

Nå er det deilig å komme hjem etter en dags shopping med min mor. Ble ikke så mange innkjøp på meg fordi jeg sparer alle pengene mine til utlandet i sommerferien. Skal fortelle dere litt senere om mine planer der! Men nå er det snart middag, så vi blogges senere. 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du? 
Runwaydreamz
Alle fra runwaydreamz.com

♥ Love Fashiontwist

Hvem likte du best?
Nye innkjøp


Kjole fra Bik Bok, 99kr


Bh fra Bik Bok, 99kr


Heklet kjole fra Bik Bok, 249kr

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om innkjøpene? 
En liten blogg anbefaling!

♥ The blond saladhttp://www.theblondesalad.com/

Denne jenta har en helt utrolig inspirerende stil, og bildene hennes er fantastiske. Jeg er nok ikke eneste som er misunnelig på klærne hennes, og skulle gjerne hatt et sånt klesskap! Bloggen blir oppdatert daglig, og vi lesere får være med henne på alle mulige reiser, mote-oppdrag og masse annet. I dag er hun en av Italias største fashionistas og it-girls, anbefaler bloggen på det aller sterkeste ♥ ♥ Love Fashiontwist

Har du blogg?
With my maxi-dress on
Kjole // Strawberry, Jakke // Cubus, Armebånd // Accessorize, Ring // Primark

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du? 
Sommerens assesoarer: Armebånd

Jeg elsker å bruke masse forskjellige farger, og blande forskjellige typer armebånd. Favorittene mine i sommer er store, chunky, turkis eller rosa armebånd. Når det kommer til assesoarer er det bare fantasien som setter grensene, så bruk det DU mener ser bra ut ! Assesoarer kan gjøre utrolig mye med et antrekk, og man har muligheten til å sette sitt eget preg på det. Her lever jeg etter "jo mer, jo bedre". 


Noen av mine "sommer armebånd" 


Favoritten!


Turkis og rosa ! 

♥ Love Fashiontwist

Liker du å bruke armebånd? 
Strawberries on a Friday


Shorts // Zara, Topp // Bik Bok, Smykker // Accessorize

Heldigvis fortsetter været å være strålende, så dagen i dag har gått til å kose meg med jordbær i Slottsparken med en venninne. Kan vel ikke si 20 grader i skyggen er altfor dårlig? Nå skal jeg bare nyte å ha fri hele neste uke, og kose meg mens været er fint ! 

♥ Love Fashiontwist

Hva har du gjort i dag? 
I ♥ Oslo

Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker Oslo når det er sommer og fint vær! Bilder på Operaen, mat på Aker brygge, shopping i Karl Johan, kan det bli bedre? Kos dere i finværet ! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene?
»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]


hits