Hm - WateraidSom du sikkert vet har Hm alltid laget kolleksjoner der de donerer bort en del av inntektene til forskjellige formål og organisasjoner. Denne gangen er det WaterAid som får 25% av pengene. De er med på å bidra til at verdens fattigste land får rent vann. Denne kolleksjonen er inspirert av strandklær, og blåfargene er fantastiske! Jeg har lyst på strandhatten, bikiniene og skjørte. 

♥ Love Fashiontwist

Noe du likte?
Hermes butikkvindu


Tatt i Køpenhavn

♥ Love Fashiontwist

Stilig butikkvindu ikke sant? 
Strawberry smoothie

Smoothie er noe jeg har elsket lenge. Ikke bare kan man lage de på ALLE mulige måter, men de smaker også kjempe friskt. Min favoritt er den klassiske jordbær+banan, men jeg har også prøvd å legge til litt blåbær noe som gjør den enda bedre! Etter du har lagt til bærene du vil, legger du til yogurt og litt juice. Enklere blir det ikke. 


♥ Love Fashiontwist

Hvordan liker du smoothien din?
Anbefaling: Bodyshop ansiktskrem

Den siste måneden har jeg begynt å bruke denne ansiktskremen fra The Bodyshop. Ikke bare lukter den godt, men den er også kjempe fin for huden. Jeg har blandingshud, noe som vil si at den ikke er oljete eller tørr, men litt av alt. Derfor passer en lett og ikke fet krem for meg. Denne gir fuktighet, og i tillegg E-vitaminer. Anbefales på det sterkeste!

♥ Love Fashiontwist

Hvilken ansiktskrem bruker du? 
Streetstyle inspiration
♥ Love Fashiontwist

Like it?
Øredobber i turkis

Disse nydelige turkise øredobbene fikk jeg til påske, men har ikke enda fått vist dere dem! De passer til det meste, og spesielt om sommeren. Det er små skjell-lignenede saker nederst, noe som gjør de litt mindre pyntete. Love them! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om øredobbene? 
Dagens hårfrisyre

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene og frisyren? 
En fantastisk 17.Mai

I går hadde jeg en fantastisk 17.mai. Koste meg masse i byen med jentene, der vi spiste på Dolly Dimples på Karl Johan. Uansett om ikke været var på topp hele tiden, var det i alle fall sol noen ganger. Barnetoget var kjempe fint, og er det noe jeg virkelig elsker med 17.mai er det hvordan så mange mennesker pynter seg i endten bunad eller noe annet fint. Håper alle hadde en kjempe fin nasjonaldag! 


Dessverre ville ikke min andre venninne bli tatt bilde av, så denne gangen ble det bare med og Lisa :)

♥ Love Fashiontwist

Har du hatt en fin 17.Mai? 
København foto-dagbok

I helgen tok vi en tur over til København. Der ble det god mat, på blant annet et sted som heter Peder Oxe. Shopping ble det ikke så mye av, men vi holdt oss for det meste på Københavns svar på Bogstadveien, Strøket. Der hadde de alle mulige butikker fra Topshop til Mulberry, Glitter til Lacoste.  Har kost meg masse, så anbefaler alle å en gang ta en weekend-tur til København. 


Foto, privat

♥ Love Fashiontwist

Har du vært i København? 
Søte sommer bølger

Er det noe jeg virkelig elsker om sommeren, er det søte sommerbølger. Nå som sola skinner for fult, og shortsen er tatt frem passer de perfekt. Jeg bruker enn krøll-STANG til mine, og ikke en sånn med klype. Det gjør at den blir mye varmere, og det tar kortere tid å lage krøllene. Man har også muligheten til å lage små, store, harde og myke krøller. Her setter bare fantasien stopper! 

Om noen dager tenkte jeg å vise hvordan man lager dem, siden det er flere som har spurt om akkurat dette. Men nå må jeg tilbake til leksene som venter på meg... Har hatt tentamen, prøver, fremføringer og hele pakka denne uken. Neste uke starter eksamen, så heldigvis har vi ingen andre prøver enn den. 


Bilde fra arkivet //

♥ Love Fashiontwist

HVa synes du om sommerkrøller og bølger? 
Sommerens farge: Korall

Denne leppestiften kjøpte jeg meg i Barcelona når jeg var der for noen måneder siden. Det kan man kalle kjærlighet ved første øyekast. Fargen er nydelig, og passer perfekt til sommeren. Den er liksom ikke "too much", så kan fint bruke den til hverdags også. 
Fargen er i Creamy, og er fra Kiko 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om fargen? 
Kjoler for under 200-lappen
Første rad // Hm, Hm, Hm, Hm
Andre rad // Only, Rut.M.fly, Gina Tricot, Ginatricot  

♥ Love Fashiontwist

Hvilken kjole likte du best? 
Sommerfarge på neglene
Hm, i fargen: I`m a saint

Er det noe jeg elsker med sommeren, er det at man kan bruke masse morsomme farger på neglene. Sterke farger er en av sommerens moter, noe som gjør at det passer enda bedre. I dag valgte jeg en kald rosafarge, som passer perfekt til det jeg skal ha på meg i morgen. 

For et par dager siden fant jeg ut noe ganske morsomt man kan gjøre med neglelakk. Man kan få den helt matt. Som du sikkert har lagt merke til etter du har lagt på et helt nytt lag skinner den ganske mye. Har du lyst til å få vekk dette, bruker du bare even out delen på en sånn neglefil med 4 forskjellige sider. Min er kjøpt på Hm, og koster vel 35kr. Kjempesmart spør du meg! 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken farge liker du å ha på neglene?
Dress made by me: Sneakpeak

Som siste oppgave i kunst og håndverk på skolen min, har jeg valgt å lage en kjole. Har fått jobbet en del med den, så har kommet ganske lang. Fargene er inspirert av sommeren, og jeg valgte å bruke et chiffon stoff fordi det skulle minne om hvordan noe flagrer i vinden. Til nå er jeg kjempe fornøyd,  og hvis jeg klarer å gjøre det siste som jeg vil kan det bli en kjempe fin kjole! Dessverre passer den ikke til meg, fordi jeg har sydd etter en byste.. Men det gjør ingenting, får lage en som passer til meg neste gang. ♥ Love Fashiontwist

Hva tror du om kjolen så langt? 
»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]


hits