Fjær i rosa

I dag fikk jeg kjøpt meg det nye Mag magasinene, som er at av de bladene jeg virkelig liker godt ! I tillegg fulgte det med et av sommerens must-have assesoarer, fjerøredobber. Disse er rosa og sølv og passer til det meste. Elsker dem!
Fotografert av meg, Sony alpha a290l

♥ Love Fashiontwist

Likte du øredobbene? 
 
Franske Macarons - oppskrift

Først vil jeg beklage for at bloggen ikke har blitt prioritet de siste dagene! Jeg har hatt en milion lekser, og mange fremføringer som skal fremføres i neste uke. Men siden jeg ser at det var mange som ville ha oppskriften på hjemmelagde makroner, passet det perfekt å legge ut den nå. Oppskriften er tatt fra mat bladet Tara Mat, den var enkel å følge og resultatet ble veldig bra for et førstegangsforsøk

Du trenger:
  -  75 gram mandelmel (kan kjøpes få helsekostbutikker, eller mal mandlene selv)
  - 1/2 dl melis + 2 dl melis
  - 2 eggehviter
  - 1,5 ss sukker
  - Et par dråper konditorfarge (jeg brukte rød, som gjorde dem lys rosa) 

Hvordan lage dem: 

1) Mal mandlene, og bland det med 1/2 dl melis (husk å sikt blandingen). 
2) Stivpisk eggehviten med en mikser i en annen bolle, denne må være helt ren og tørr. 
3) Bland i sukkeret, også de 2 dl med melis med eggehviten. Dette må helles i LITT etter LITT, så vær forsiktig.
4) Bland deretter inn mandelmelet og melisen i denne røren. Dette skal gjøres for hånd, og det er viktig at du
    passer på at røren ikke blir for tykk. 

5) Ha så hele denne røren i en plastpose. Klipp av en liten del nederst, så du kan sprute ut røren.
6) Sprøyt ut kaker på et bakepapir, de skal ca være 2-3cm brede.
7) La de så hvile på brettet i ca 45 minutter (dette er fordi de ikke skal sprekke så lett).
8) Stek kakene på midterste rille i ovnen i ca 10 minutter (følg med, det er viktig). 
9) La de avkjøle, og gjør det klar til å smake en bit av himmelen!Hvordan lage fyll:

Fyllet kan du lage på alle mulige måter, her er det bare fantasien din som setter grenser. Jeg valgte å bruke vaniljekrem og bare vispe den. Siden kakene i seg selv er veldig søte, synes jeg det var en fin balanse med vaniljekrem. Men man kan bruke alt fra sjokolade til lavendel, så bare prøv deg frem! 

Håper dette var til hjelp, og at alle får til makroner!

Love Fashiontwist

Har du laget makroner noen gang? 
 
Macarons and vanilla

Himmels er alt jeg har å si!

Fotografert av meg//

Hvis du vil ha oppskriften er det bare å rope ut. Er egentlig ganske enkelt å lage dem, men er viktig å gjøre det nøye. Jeg har hatt i rød konditorfarge, derfor de er lyse rosa. Uansett om de ikke ble perfekte, smaker hjemmelagde makroner mye bedre en ferdigkjøpte uansett!

♥ Love Fashiontwist

Liker du makroner? 
Inspirasjon

God påske alle sammen!
Denne uken har bare blitt en fin slappe-av uke for meg. Har kost meg masse med fine bøker, motemagasiner, godteri og makroner. Markronene lagde jeg i dag, så jeg tenkte jeg kunne legge ut oppskiften på dem i morgen. De ble overraskende bra, og smaker himmelsk! Ellers har jeg hatt masse tid til å finne fine inspirasjon og moteblogger, så jeg tenkte jeg kunne anbefale noen for dere.


http://5inchandup.blogspot.com/ ♥
Denne bloggeren/fashionistaen har en utrolig inspirerende stil. Bildene hennes er fantastiske, og hun er veldig
flink til å blande både billige og dyre klær. Jeg fikk et veldig bra intrykk av den, og har vel fulgt den i 3-4 måneder nå!


theblondsalad.blogspot.com ♥ 
Denne bloggen har jeg fulgt lenge, og blir like inspirert hver gang jeg går innom den! Denne italienske jenta er en fantastisk fotograf, og i tillegg har hun en spesiell og egen stil. Anbefaler deg på det sterkeste å gå inn!

♥ Love Fashiontwsit

Hva er bloggen din? 
Dagens

Bukse/ New Look, Topp/  Berskha, Olajakke/ Cubus, Smykker/ Accessorize

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om outfiten? 
Bikinier i alle fargerAlle fra Asos.com 

Er det noe jeg trenger er det en ny bikini. Har funnet veldig mange fine fra Asos, men uheldigvis må man betale toll hvis man skal kjøpe noe for over 200kr. Det gjør det litt vanskelig, men hva gjør man ikke for en fin bikini? Disse er i alle fall mine favoritter, men den jeg likte best var den nederst til venstere hjørne. 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken likte du best? 
New ballerina shoes


Skopunkten

Dette er mitt nyeste innkjøp av sko, og jeg gleder meg allerede til å bruke disse. Fargen passer til alt, men spesielt den den nyeste høytlivs shortsen min. Det er litt hel på disse, men det gjør de bare enda mer feminine. Shopping er absolutt en veldig fin start på påskeferien ♥

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om skoene? 
I heart Barcelona
Fotografert av meg, Sony Alpha a290l 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene? 
Some new magazines

Etter en lang dag på skolen må jeg si det var deilig å ha to blader ventende på meg i postkassen. Derfor ble det rett ned i sofaen, med et glass med brus ved siden av og Det Nye i hånden. Fikk også Seventeen, men det skal jeg nok spare litt så jeg har noe å lese på i påsken. Har også planer om å legge ut et innlegg om shopping i Barcelona senere i kveld, noe jeg vet det er flere som venter på. Så stay tuned, så blogges vi senere!
_______________________________________________________________________
Så ville jeg si tusen takk til den søte bloggeren Keinapel som valgte meg som ukens blogg. Har fulgt bloggen hennes ganske lenge, så var morsomt å kunne bli det for en av "bloggidolene" sine ♥ Takk igjen! 

♥ Love Fashiontwist

Hvilke blader leser du?

Dagens


Bukse, Cubus // Topp, Bik Bok // Jakke, Lindex // Smykker, Accessorize

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om outfiten? 
Covergirl: Olivia Palermo

Etter å ha sett bildene fra moteserien Flow i Elle Mexico er jeg helt solgt. Kjolene er nydelige, og modellen Olivia Palermo gjør en fantastisk jobb med poseringene. Kjolene er for det meste laget av chiffon, og siden dette er et stoff som beveger seg veldig fint i vind blir bildene bare enda finere. Fargene er freshe og veldig sommelige, abosolutt noe jeg kunne ha brukt. Love it!


Blumarine, Emilio Pucci, Salvatore Farragamo


Dior, Elie Saab, Abed Mahfouz

Love Fashiontwist

Hva synes du om moteserien? 
 
Cravings for summer


- Levis shorts
Noe jeg virkelig ønsker meg til sommeren er denne shortsen. Den er klassiske, stilig og best av alt high-waist. Har tittet innom forskjellige Levis butikker, men finner den fortsatt ikke... Men får vel bare lete videre, for denne skal jeg ha til sommeren. 
 


- Duffel bag
En veske jeg har blitt helt opphengt i er denne fra Alexander Wang. Kjempe stilig, og er en vekse som man kan ha i en lang til uten å bli lei. Kommer nok ikke til å kjøpe en ekte, men vet at både Modekungen og Novaqueen har noen lignende.
 


- Blonder
Sommelig, stilig og klassisk! Dette er egentlig alt jeg har å si om dette. En blondekjole er jeg veldig ute etter nå, men både blondeshortes, blondetopper og assesoarer kommer til å bli mye brukt i sommer. 

♥ Love Fashiontwist

Noe du likte? 
With a touch of color

En trend jeg virkelig elsker er når man kler seg fra top til tå med en farge, og kombinerer dette med endten sko, vesker, smykker, belte osv i en sterk annen farge. Dett gjør at detaljene stikker mer ut, og man kan sette sitt eget preg på antrekket. Personlig elsker jeg at hele antrekket er svart, og en rød veske (akkuratt som på bilde under).♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om denne trenden? 
Dagens: Blå striper
Kjole // Risør, Smykker // Accessorize, New look og bershka 

 Love Fashiontwist

Hva synes du om outfiten? 
Stockholm 10.21Nå sitter jeg her med nyfarget hår, og føler meg fantastisk! Har ikke lenger tofarget hår med en tusen meter lang ettervekst, så er virkelig fornøyd. Fargen jeg brukte denne gangen er fra Loreal og heter Stockholm 10.21. Jeg har brukt veldig mange forskjellige hårfarger, og denne er absolutt en av de beste jeg har prøvd. Anbefales virkelig hvis du skal ha lysere hår. 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken farge har du på håret? 
Sweet 16 birthday

I går koste jeg meg masse på en venninne sin sweet 16. Ble dansing, karaoke, kake og masse prating. Kan det bli bedre? Må si jeg digget kaken hennes, med verdens stiligste lys på og den var i tillegg utrolig god. Gårsdagens outfit ble en kremfarget kjole, med en kort biker-jakke for å gjøre den litt mindre pyntete. 


(Blir flere bilder når de blir lagt ut på facebook)


Nå skal jeg snart ta en tur på senteret, må ha meg litt nye klær og en ny hårfarge! Etterveksten min er jo 4 meter lang.... Ha en kjempe fin helg, så blogges vi senere i dag ♥ 

♥ Love Fashiontwist

Når har du bursdag?
»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]


hits