INSPIRATION ON A WEDNESDAY


Foto, Stockholmstreetstyle//

♥ Love Fashiontwist

Hvilket antrekk likte du best?
NYTT DESIGN
Blir fortsatt mye likt, men fargene er helt annderledes. Nå går alt i svar-hvitt, og etter min mening ser det litt mer profft ut. Bildene i headeren har jeg lånt fra weheartit.com, så jeg har absolutt ingen rettigheter for dem. Håper dere liker det nye designet! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes dere om designet?
Versace for Hm...

Til høsten er det intet mindre en Versace som er H&M sin gjestedesigner. Kolleksjonen som kommer er laget av selveste Donatella Versace og hun forteller at kolleksjonen skal være ganske "typisk" Versace. Etter å ha tittet litt på vårkolleksjonen deres, tror jeg det kommer til å bli mange feminine plagg og forhåpentligvis fargerike. Uansett, skal jeg i alle fall få med meg et par plagg hjem! 


Kollasj // privat

♥ Fashiontwist

Noe for deg?
Gaga-bow

Denne gaga-sløyfen prøvde jeg for første gang for ca et halvt år siden.. og har ikke brukt den så mye. Noe som egentlig er ganske synd, fordi den er veldig stilig. Er nok ikke det enkleste man kan lage av hårfrisyrer, men etter noen timer med research på youtube, klarer nok alle det! Det er bare å søke på "how to make a gaga bow". Hvis noen er interressert kan jeg prøve å lage en "how-to" bildeserie til dere, på hvordan man lager denne hårfrisyren. Nå som det snart er sommerferie har jeg masse nok av tid til det!

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du? 
Krystallklart


Bilde lånt fra bloggen, My Blomquist //

Dette kjede ligner veldig på smykket alle snakker om "Crystal bullet", og jeg virkelig elsker det ! Kan brukes til det meste, og er spesiellt på alle måter. Forhåpentligvis får jeg kjøpt meg en sånn om ikke alt for lenge. Likte du den på bilde over, kan du kjøpe den her: //shop.idie.se/, til 200kr. 

♥ Love Fashiontwist

Likte du det? 
Not just a white summerdress

           Nydelig ♥ Hvit ♥ Sommer ♥ Heklet ♥ Detaljert ♥ Elsker den ♥ Happy ♥ Smile ♥ Bak ♥ Frem ♥ Kjole 


Kjole fra Bik Bok // 249kr
 
♥ Love Fashiontwist 

Likte du bildene og kjolen? 
Runwaydreamz
Alle fra runwaydreamz.com

♥ Love Fashiontwist

Hvem likte du best?
Sommerens assesoarer: Armebånd

Jeg elsker å bruke masse forskjellige farger, og blande forskjellige typer armebånd. Favorittene mine i sommer er store, chunky, turkis eller rosa armebånd. Når det kommer til assesoarer er det bare fantasien som setter grensene, så bruk det DU mener ser bra ut ! Assesoarer kan gjøre utrolig mye med et antrekk, og man har muligheten til å sette sitt eget preg på det. Her lever jeg etter "jo mer, jo bedre". 


Noen av mine "sommer armebånd" 


Favoritten!


Turkis og rosa ! 

♥ Love Fashiontwist

Liker du å bruke armebånd? 
Hermes butikkvindu


Tatt i Køpenhavn

♥ Love Fashiontwist

Stilig butikkvindu ikke sant? 
Streetstyle inspiration
♥ Love Fashiontwist

Like it?
Søte sommer bølger

Er det noe jeg virkelig elsker om sommeren, er det søte sommerbølger. Nå som sola skinner for fult, og shortsen er tatt frem passer de perfekt. Jeg bruker enn krøll-STANG til mine, og ikke en sånn med klype. Det gjør at den blir mye varmere, og det tar kortere tid å lage krøllene. Man har også muligheten til å lage små, store, harde og myke krøller. Her setter bare fantasien stopper! 

Om noen dager tenkte jeg å vise hvordan man lager dem, siden det er flere som har spurt om akkurat dette. Men nå må jeg tilbake til leksene som venter på meg... Har hatt tentamen, prøver, fremføringer og hele pakka denne uken. Neste uke starter eksamen, så heldigvis har vi ingen andre prøver enn den. 


Bilde fra arkivet //

♥ Love Fashiontwist

HVa synes du om sommerkrøller og bølger? 
Kjoler for under 200-lappen
Første rad // Hm, Hm, Hm, Hm
Andre rad // Only, Rut.M.fly, Gina Tricot, Ginatricot  

♥ Love Fashiontwist

Hvilken kjole likte du best? 
Dress made by me: Sneakpeak

Som siste oppgave i kunst og håndverk på skolen min, har jeg valgt å lage en kjole. Har fått jobbet en del med den, så har kommet ganske lang. Fargene er inspirert av sommeren, og jeg valgte å bruke et chiffon stoff fordi det skulle minne om hvordan noe flagrer i vinden. Til nå er jeg kjempe fornøyd,  og hvis jeg klarer å gjøre det siste som jeg vil kan det bli en kjempe fin kjole! Dessverre passer den ikke til meg, fordi jeg har sydd etter en byste.. Men det gjør ingenting, får lage en som passer til meg neste gang. ♥ Love Fashiontwist

Hva tror du om kjolen så langt? 
Inspirasjon

God påske alle sammen!
Denne uken har bare blitt en fin slappe-av uke for meg. Har kost meg masse med fine bøker, motemagasiner, godteri og makroner. Markronene lagde jeg i dag, så jeg tenkte jeg kunne legge ut oppskiften på dem i morgen. De ble overraskende bra, og smaker himmelsk! Ellers har jeg hatt masse tid til å finne fine inspirasjon og moteblogger, så jeg tenkte jeg kunne anbefale noen for dere.


http://5inchandup.blogspot.com/ ♥
Denne bloggeren/fashionistaen har en utrolig inspirerende stil. Bildene hennes er fantastiske, og hun er veldig
flink til å blande både billige og dyre klær. Jeg fikk et veldig bra intrykk av den, og har vel fulgt den i 3-4 måneder nå!


theblondsalad.blogspot.com ♥ 
Denne bloggen har jeg fulgt lenge, og blir like inspirert hver gang jeg går innom den! Denne italienske jenta er en fantastisk fotograf, og i tillegg har hun en spesiell og egen stil. Anbefaler deg på det sterkeste å gå inn!

♥ Love Fashiontwsit

Hva er bloggen din? 
I heart Barcelona
Fotografert av meg, Sony Alpha a290l 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene? 
Covergirl: Olivia Palermo

Etter å ha sett bildene fra moteserien Flow i Elle Mexico er jeg helt solgt. Kjolene er nydelige, og modellen Olivia Palermo gjør en fantastisk jobb med poseringene. Kjolene er for det meste laget av chiffon, og siden dette er et stoff som beveger seg veldig fint i vind blir bildene bare enda finere. Fargene er freshe og veldig sommelige, abosolutt noe jeg kunne ha brukt. Love it!


Blumarine, Emilio Pucci, Salvatore Farragamo


Dior, Elie Saab, Abed Mahfouz

Love Fashiontwist

Hva synes du om moteserien? 
 
hits