How to style: Høytlivs-shortsen

                      

Her er litt inspirasjon til dere om hvordan man kan sette sammen noe med en høytlivs-shorts!


♥ Love Fashiontwist

Hvilken likte du best?
Dagens hår

I dag er planene få, så skal nok bare kose meg hjemme eller dra ut litt på kvelden. Derfor har jeg hatt tid til å ta litt "hår-bilder" til dere. Denne er super enkel å lage, samtidig som den ser ut som jeg har brukt flere timer på den. Det passer meg perfekt! For å få den store dotten bak tuperer jeg håret litt, og lager bare en tilfeldig knute. Fester luggen min bakover, og drar litt tilfelig hår fremover. Ikke noe mer hokkus pokkus en det. 

♥ Love Fashiontwist

Liket du frisyren?
Loreal color lift

Noen ganger kan inspirasjonen være litt på bånn, og etter 20 minutter intens stirring i klesskapet finner man fortsatt ingenting å ha på seg. Da er mitt beste tips å heller fokusere på f.eks håret eller sminken. Da har man kanskje noen nye ideer, og du kan være kreativ på andre måter i stedet. I dag har jeg laget sotete øyne av gull, med en øyenskygge fra Loreal. Den heter color lift og annbefaler den på det sterkeste!

♥ Love Fashiontwist

Likte du øyenskyggen? 
Color blocking på budget

Color block trenden har tatt helt av den siste måneden, og fler og fler henger seg på. Personlig har jeg ikke helt bestemt meg hvor mye jeg liker denne trenden, men må jo inrømme at det kan bli utrolig stilig. Her blir det å matche mest mulig som "egentlig" ikke passer sammen. Ingenting blir feil, og her setter bare fantasien grenser. Hvis du ikke vil ta denne trenden fullt ut, synes jeg også det er kjempe stilig å matche f.eks en rosa kjole og et grønt belte. Her får du samme effekt, men ikke i like stor grad. 

Siden jeg ikke har muligheten til å bruke flere tusen kroner på et color block plagg, har jeg valgt å nå lage en "Color block på budget" guide. Alle plaggene koster under 300kr, så håper dere liker den. Psst.. Lurer noen på hvor de forskjellige plaggene er fra, skrik ut!

♥ Love Fashiontwist

Liker du denne trenden? 
Dagens enkle, søte sommerfrisyreHvis du har lest bloggen min en stund vet du nok at jeg virkelig elsker krøllete hår. Uansett om man har langt eller kort, synes jeg myke krøller er virkelig sommelig og fint. Men det beste det, er at det passer til hverdags, fest og penmiddager. 

How to do this hairstyle:
1) Ha litt "møkkete" hår (krøllene holder lenger, og det er lettere å lage dem)
2) Lag midtskill
3) Fest opp øverste delen av håret, så krøller du den nedre delen
4) Ta så ned den øverste delen, og krøll den. 
5) Gre hele håret FORSIKTIG med en kam, deretter spray lett med hårspray

♥ Love Fashiontwist

Likte du frisyren min?
Franske Macarons - oppskrift

Først vil jeg beklage for at bloggen ikke har blitt prioritet de siste dagene! Jeg har hatt en milion lekser, og mange fremføringer som skal fremføres i neste uke. Men siden jeg ser at det var mange som ville ha oppskriften på hjemmelagde makroner, passet det perfekt å legge ut den nå. Oppskriften er tatt fra mat bladet Tara Mat, den var enkel å følge og resultatet ble veldig bra for et førstegangsforsøk

Du trenger:
  -  75 gram mandelmel (kan kjøpes få helsekostbutikker, eller mal mandlene selv)
  - 1/2 dl melis + 2 dl melis
  - 2 eggehviter
  - 1,5 ss sukker
  - Et par dråper konditorfarge (jeg brukte rød, som gjorde dem lys rosa) 

Hvordan lage dem: 

1) Mal mandlene, og bland det med 1/2 dl melis (husk å sikt blandingen). 
2) Stivpisk eggehviten med en mikser i en annen bolle, denne må være helt ren og tørr. 
3) Bland i sukkeret, også de 2 dl med melis med eggehviten. Dette må helles i LITT etter LITT, så vær forsiktig.
4) Bland deretter inn mandelmelet og melisen i denne røren. Dette skal gjøres for hånd, og det er viktig at du
    passer på at røren ikke blir for tykk. 

5) Ha så hele denne røren i en plastpose. Klipp av en liten del nederst, så du kan sprute ut røren.
6) Sprøyt ut kaker på et bakepapir, de skal ca være 2-3cm brede.
7) La de så hvile på brettet i ca 45 minutter (dette er fordi de ikke skal sprekke så lett).
8) Stek kakene på midterste rille i ovnen i ca 10 minutter (følg med, det er viktig). 
9) La de avkjøle, og gjør det klar til å smake en bit av himmelen!Hvordan lage fyll:

Fyllet kan du lage på alle mulige måter, her er det bare fantasien din som setter grenser. Jeg valgte å bruke vaniljekrem og bare vispe den. Siden kakene i seg selv er veldig søte, synes jeg det var en fin balanse med vaniljekrem. Men man kan bruke alt fra sjokolade til lavendel, så bare prøv deg frem! 

Håper dette var til hjelp, og at alle får til makroner!

Love Fashiontwist

Har du laget makroner noen gang? 
 
Macarons and vanilla

Himmels er alt jeg har å si!

Fotografert av meg//

Hvis du vil ha oppskriften er det bare å rope ut. Er egentlig ganske enkelt å lage dem, men er viktig å gjøre det nøye. Jeg har hatt i rød konditorfarge, derfor de er lyse rosa. Uansett om de ikke ble perfekte, smaker hjemmelagde makroner mye bedre en ferdigkjøpte uansett!

♥ Love Fashiontwist

Liker du makroner? 
Stockholm 10.21Nå sitter jeg her med nyfarget hår, og føler meg fantastisk! Har ikke lenger tofarget hår med en tusen meter lang ettervekst, så er virkelig fornøyd. Fargen jeg brukte denne gangen er fra Loreal og heter Stockholm 10.21. Jeg har brukt veldig mange forskjellige hårfarger, og denne er absolutt en av de beste jeg har prøvd. Anbefales virkelig hvis du skal ha lysere hår. 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken farge har du på håret? 
hits