FOKUS PÅ ØYNENE

Jeg har aldri helt likt svart eyeliner på meg selv, men etter å ha prøvd det i dag har jeg nok endret mening. Synes det er finest hvis det bare er fokus på øyene, og resten blir litt i bakgrunn. På leppene brukte jeg litt foundation som underlag og en YSL leppestift ovenpå. Mens på øynene brukte jeg en våt eyeliner som jeg kjøpte i London, og denne la jeg bare på øyelokket. Enkelt, men samtidig stilig. 

♥ Love Fashiontwist

Liker du eyeliner? 
PARFYME: CHANCE CHANELPå ferien var jeg på utskikk etter en ny parfyme og hadde lenge gått å tenkt på denne. Lukten er en ganske blanding fordi den er søt og frisk, men samtidig ikke for mye. Nå er det nok ikke lett å beskrive lukten på en parfyme, men for meg lukter denne fantastisk! Passer fint nå om sommeren og tidlig høst, så denne kommer nok til å bli brukt mye uttover. 

♥ Love Fashiontwist

Har du prøvd denne parfymen?
A woman is never fully dressed without her lipstick on...
Leppestift fra YSL //

Denne er min absolutt favoritt leppestift! Den er ikke sånn tørr, så virker på en måte som en leppepomade med farge. Dessverre er den ganske dyr, noe som gjør at jeg ikke kan kjøpe alle de fargene jeg har lyst på. Men forhåpentligvis får jeg kjøpt en annen på taxfree når jeg skal til London. Jeg har min i en av de lyseste fargene, og den er en blanding av lys rosa og beige!

♥ Love Fashiontwist

Har du prøvd denne?
Nyfarget hårDet eneste kjipe med å ikke ha min naturlige hårfarge må være at jeg må farge etterveksten min. Den er nemlig ikke et spesielt fint syn, og må farges hver sjette uke... Jeg bruker en farge fra Loreal, og har vel brukt denne de siste 4 gangene. Den dekker mitt brune hår bra, og blander seg fint inn med resten av hårfargen! Nå er det bare for meg å nyte nyfarget hår, og forhåpentligvis bleker solen det litt også.

♥ Love Fashiontwist

Har du farget håret?
Inglot neglelakkDenne neglelakken er absolutt min favoritt for sommeren. Ikke bare er den rosa, men passer til det meste. I dag matcher jeg den med en sommerkjole fra indiska. Som jeg skal ut å ta litt inspirasjonsbilder på senere i dag. Håper alle får en flott sommerferie-torsdag!

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om neglelakken?
hits