Fabulous monday

Nå strømmer sommerfølelsen på etter en ettermiddag i solen med jenteprat, is og ikke minst sol! Dagene bare flyr fra meg, og heldigvis drar jeg på ferie om ikke alt for lenge. Outfiten i dag ble veldig enkel, ganske lik en jeg hadde for en uke siden. Skjerfet er fra Zara, dressjakken fra Hm og buksene er fra Cubus. Kos dere videre i dag!♥ Love Fashiontwist

Hva har du gjort i dag?
En super dag i byen

Ingenting er bedre enn en hel dag i byen med shopping og cafè besøk. Som vanlig endte vi opp på Deli du Luca der det ble smoothie, oreokake og kanelbolle for fullt. Ble ikke noe shopping på meg, for jeg sparer alle pengene så jeg kan gå bananas i London. Jo.. jeg har faktisk fått noen nye sko som jeg kan vise dere i morgen. Håper alle har hatt en like fin lørdag som meg!
Pss.. Legger ut dagens outfit om en liten stund.

♥ Love Fashiontwist

Hva har du gjort i dag?
Mitt kunst og håndverk prosjekt♥ Love Fashiontwist

Likte du kjolen min? 
Favoritt parfymen: Fresh blossomDenne parfymen er super god! Lukter skikkelig sommer, og feminint. Den begynner nå å bli ganske tom, så skal gå til innkjøp av en annen.. Hvem vet jeg ikke enda. Men hvis du er ute etter en ny sommerparfyme, annbefaler jeg denne på det sterkeste! 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken parfyme bruker du?
Alle verdens muligheter..

Nå som jeg snart er ferdig med 10 år grunnskole, begynner naturligvis tankene å gå videre til hva jeg har lyst til å bli når jeg blir stor. Kanskje jeg ender opp med å bli lege, journalist, moteredaktør, stylist eller blogger på fulltid... Merkelig å tenke på at jeg faktisk har alle mulige muligheter, og kan blir det JEG vil. Det å ha en jobb man liker, som man gleder seg til å dra til mener jeg er veldig viktig. Om man tjener mye penger, har for meg ikke like stor betydning. 

Helst vil jeg nok jobbe med noe innenfor mote, blant annet motejournalistikk. Elsker å skrive, noe jeg håper jeg får frem på bloggen. For en stund siden fikk jeg en bok av mamma, der det stod om alle yrkene innenfor moteindustrien. Det var det også tips, triks og masse mer. Har vel lest sidene opp og ned flere hundre ganger, men vær eneste gang finnr jeg noe nytt jeg tar med meg videre. Hvis du synes denne boken virker interessant kan du bestille den på Amazone.com. 

♥ Love Fashiontwist

Hva vil du bli? 
Follow me on bloglovin`

For å følge meg på bloglovin, trykk på bilde eller på bloglovin ikonet til høyere. Er en kjempe fin måte å holde seg oppdatert på alle sine favorittblogger!

♥ Love Fashiontwist


Har du bloglovin`?  
Nytt blad i posten


Endelig har du kommet ut et nytt Det Nye blad ! ♥

♥ Love Fashiontwist

Leser du Det nye? 
Summer is all about being young and having fun

Nå begynner sommerferien å nærme seg med stormskritt, og dagene bare flyr forbi. Min siste år i 10.klasse er snart over og fra høsten av kommer alt til å være nytt. Menneskene, fagene, skolen, lærerene.. ja, alt. På en måte gleder jeg meg, mens på en annen side er det virkelig skummelt. Så jeg får bare gjøre det beste ut av denne sommerferien, og nyte dagene med venner, jordbær og skolefri. 
 Privat //

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene?
Strawberries on a Friday


Shorts // Zara, Topp // Bik Bok, Smykker // Accessorize

Heldigvis fortsetter været å være strålende, så dagen i dag har gått til å kose meg med jordbær i Slottsparken med en venninne. Kan vel ikke si 20 grader i skyggen er altfor dårlig? Nå skal jeg bare nyte å ha fri hele neste uke, og kose meg mens været er fint ! 

♥ Love Fashiontwist

Hva har du gjort i dag? 
I ♥ Oslo

Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker Oslo når det er sommer og fint vær! Bilder på Operaen, mat på Aker brygge, shopping i Karl Johan, kan det bli bedre? Kos dere i finværet ! 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene?
Dagens hårfrisyre

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om bildene og frisyren? 
En fantastisk 17.Mai

I går hadde jeg en fantastisk 17.mai. Koste meg masse i byen med jentene, der vi spiste på Dolly Dimples på Karl Johan. Uansett om ikke været var på topp hele tiden, var det i alle fall sol noen ganger. Barnetoget var kjempe fint, og er det noe jeg virkelig elsker med 17.mai er det hvordan så mange mennesker pynter seg i endten bunad eller noe annet fint. Håper alle hadde en kjempe fin nasjonaldag! 


Dessverre ville ikke min andre venninne bli tatt bilde av, så denne gangen ble det bare med og Lisa :)

♥ Love Fashiontwist

Har du hatt en fin 17.Mai? 
Sommerens farge: Korall

Denne leppestiften kjøpte jeg meg i Barcelona når jeg var der for noen måneder siden. Det kan man kalle kjærlighet ved første øyekast. Fargen er nydelig, og passer perfekt til sommeren. Den er liksom ikke "too much", så kan fint bruke den til hverdags også. 
Fargen er i Creamy, og er fra Kiko 

♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om fargen? 
Sommerfarge på neglene
Hm, i fargen: I`m a saint

Er det noe jeg elsker med sommeren, er det at man kan bruke masse morsomme farger på neglene. Sterke farger er en av sommerens moter, noe som gjør at det passer enda bedre. I dag valgte jeg en kald rosafarge, som passer perfekt til det jeg skal ha på meg i morgen. 

For et par dager siden fant jeg ut noe ganske morsomt man kan gjøre med neglelakk. Man kan få den helt matt. Som du sikkert har lagt merke til etter du har lagt på et helt nytt lag skinner den ganske mye. Har du lyst til å få vekk dette, bruker du bare even out delen på en sånn neglefil med 4 forskjellige sider. Min er kjøpt på Hm, og koster vel 35kr. Kjempesmart spør du meg! 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken farge liker du å ha på neglene?
Bikinier i alle fargerAlle fra Asos.com 

Er det noe jeg trenger er det en ny bikini. Har funnet veldig mange fine fra Asos, men uheldigvis må man betale toll hvis man skal kjøpe noe for over 200kr. Det gjør det litt vanskelig, men hva gjør man ikke for en fin bikini? Disse er i alle fall mine favoritter, men den jeg likte best var den nederst til venstere hjørne. 

♥ Love Fashiontwist

Hvilken likte du best? 
Sweet 16 birthday

I går koste jeg meg masse på en venninne sin sweet 16. Ble dansing, karaoke, kake og masse prating. Kan det bli bedre? Må si jeg digget kaken hennes, med verdens stiligste lys på og den var i tillegg utrolig god. Gårsdagens outfit ble en kremfarget kjole, med en kort biker-jakke for å gjøre den litt mindre pyntete. 


(Blir flere bilder når de blir lagt ut på facebook)


Nå skal jeg snart ta en tur på senteret, må ha meg litt nye klær og en ny hårfarge! Etterveksten min er jo 4 meter lang.... Ha en kjempe fin helg, så blogges vi senere i dag ♥ 

♥ Love Fashiontwist

Når har du bursdag?
It just makes me happy

Etter å ha jobbet lenge med designet er jeg endelig fornøyd! Liker hvordan det gjør meg glad å se på headeren, fordi den minner meg om alle ting jeg elsker med sommer og varme. Tenkte at jeg skal ha dette designet frem til sommeren, men kanskje jeg endrer et par ting. Men synes du det er noe jeg skal endre? Love Fashiontwist

Hva synes du om designet? Noe du vil at jeg endrer? 
 
Sko - Hvem skal jeg velge?Jeg har gått lenge nå å sett etter et par boots med stor trehel. Synes disse skoene er skikkelig stilige, fordi de er både feminine og rocka på samme tid. Jeg kommer i alle fall til å kombinere en av de med svart skinnjakke, høytlivs-shorts og en oversized topp. Men hvem skal jeg velge... 

Hvem likte du best?

♥ Love Fashiontwist
hits