Some new magazines

Etter en lang dag på skolen må jeg si det var deilig å ha to blader ventende på meg i postkassen. Derfor ble det rett ned i sofaen, med et glass med brus ved siden av og Det Nye i hånden. Fikk også Seventeen, men det skal jeg nok spare litt så jeg har noe å lese på i påsken. Har også planer om å legge ut et innlegg om shopping i Barcelona senere i kveld, noe jeg vet det er flere som venter på. Så stay tuned, så blogges vi senere!
_______________________________________________________________________
Så ville jeg si tusen takk til den søte bloggeren Keinapel som valgte meg som ukens blogg. Har fulgt bloggen hennes ganske lenge, så var morsomt å kunne bli det for en av "bloggidolene" sine ♥ Takk igjen! 

♥ Love Fashiontwist

Hvilke blader leser du?

Cravings for summer


- Levis shorts
Noe jeg virkelig ønsker meg til sommeren er denne shortsen. Den er klassiske, stilig og best av alt high-waist. Har tittet innom forskjellige Levis butikker, men finner den fortsatt ikke... Men får vel bare lete videre, for denne skal jeg ha til sommeren. 
 


- Duffel bag
En veske jeg har blitt helt opphengt i er denne fra Alexander Wang. Kjempe stilig, og er en vekse som man kan ha i en lang til uten å bli lei. Kommer nok ikke til å kjøpe en ekte, men vet at både Modekungen og Novaqueen har noen lignende.
 


- Blonder
Sommelig, stilig og klassisk! Dette er egentlig alt jeg har å si om dette. En blondekjole er jeg veldig ute etter nå, men både blondeshortes, blondetopper og assesoarer kommer til å bli mye brukt i sommer. 

♥ Love Fashiontwist

Noe du likte? 
With a touch of color

En trend jeg virkelig elsker er når man kler seg fra top til tå med en farge, og kombinerer dette med endten sko, vesker, smykker, belte osv i en sterk annen farge. Dett gjør at detaljene stikker mer ut, og man kan sette sitt eget preg på antrekket. Personlig elsker jeg at hele antrekket er svart, og en rød veske (akkuratt som på bilde under).♥ Love Fashiontwist

Hva synes du om denne trenden? 
All dressed in black
♥ Love Fashiontwist
hits