London: Steder å besøke

Spittelfield marked:
Dette er et av de fineste markedene i London! Her er det mange ukjente designere som selger "one of a kind"- plagg, økologiske smykker, skinnvesker +++ Det var som en drøm å kunne gå rundt å titte, og jeg kjøpte blant annet en kjole som er laget av et tynt chiffonstoff. Denne skal jeg vise dere senere. Hvis du skal komme deg hit, kan du ta t-banen til Liverpool street så er det skiltet derfra. Anbefales på det sterkeste! Covent garden: 
Her synes jeg det personlig er best å dra om kvelden, for da er det mange fine resturanger å spise på. Shopping er også bra, men er det er noe med stemningen der jeg liker best. Det er der hotellet vi bodde på The Savoy lå, og vi hadde egentlig gå avstand til det meste. Westfield: 
Dette er et enormt shoppingsenter, der jeg tilbragte to hele dager! Du har alle mulige butikker i alle prisklasser, noe som gjør at det passer de fleste. Det har også en stor del med resturanger, så man kan velge om man vil spise enkelt eller stort! Hvis du skal ta t-banen dit, går du av på stoppet som heter "Shepards bush". Starbucks: 
Denne kafeen er et must når du er i London! De har dem på nesten hvert eneste gatehjørne og masse godt å velge mellom. Alt fra smoothier, frappè, kaker, kaffe og det nyeste som har kommer, cream. Dette er knust is blandet med krem og tilsatt en smak som karamell eller sjokolade. Veldig godt, men også veldig kvalmende.  + Det finnes også mange andre steder som jeg mener man skal besøke, som blant annet oxfordstreet og en hel hau med sightseeing atraksjoner. Men hvis du har gjort det allerede, eller lyst til å gjøre noe litt annet anbefaler jeg de tipsene over! 

♥ Love Fashiontwist

Har du hvert i London?Lise Berglia

Kjempebra blogg, føler jeg begynner å savne London nå, den gangen som jeg var der.

Btw, det innlegget på den bloggen var bare til test, derfor var det bare helt tull. Hahaha, redigerer nytt design der skjønner du. Flaut.com! :-)

01.aug.2011 | 12:06 | http://liseeb.blogg.no
Rikke¢¾

har kjempe lyst til å dra dit!!<3

01.aug.2011 | 12:47 | http://livemylifee.blogg.no
alicepalice'

Läs om den största bloggerskan alla älskar att hata!

Påväg att bli större än kissie.

http://aliicenyberg.blogg.se/

http://aliicenyberg.blogg.se/

http://aliicenyberg.blogg.se/

01.aug.2011 | 15:01 | http://aliicenyberg.blogg.se/
Katrine Eriksen

Har aldri vært i London, men frister veldig! :-)

01.aug.2011 | 15:30 | http://www.mongokatrine.blogg.no
Eva-karin

Hei-------LONDON og en sekk med penger,det hadde vært supert.

02.aug.2011 | 14:08 |Navn:
Husk meg?
E-postadresse: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29812861

hits